Det helt rigtige fortelt

By:

Når man camperer, er det vigtigt, at man vælger et fortelt, der passer til ens behov som campist. Nogle vil gerne have et stort fortelt, imens andre ikke behøver så meget plads ud over det, campingvognen i sig selv tilbyder. Der er også forskel på funktioner, og derfor er det også noget, som man skal have med i sine overvejelser, når man køber fortelt. Et Garda 240-fortelt er f.eks. anderledes end et Octavia-fortelt, da bl.a. opsætningsmuligheder er forskellige.

Smag og behag

I valget af fortelt er der som nævnt et par ting, som man bør have med i sine overvejelser. For det første skal man kigge på hvilken type campingvogn, man har, da det ikke er alle fortelte, der passer til alle campingvogne. For det andet skal man gøre op med sig selv, hvor stort et fortelt man har brug for, da det er meget forskelligt, hvor meget man opholder sig i sin campingvogn, og hvor meget plads man synes, at man skal bruge. For det tredje er der som sagt forskel på funktioner. Hos teltmesteren kan man finde lige de fortelt, man søger, og er man i tvivl om valg eller andet, er man mere end velkommen til at ringe ind til dem. Klik her, og se teltmesterens store udvalg.

Hvorfor teltmesteren?

Teltmesteren har et stort udvalg, når det gælder fortelte, men det er ikke den eneste grund til, at man bør handle sit nye fortelt hos dem. Teltmesteren handler med de to største hollandske producenter, Doréma og Walker, som hver især har sine helt egne kvaliteter, når det gælder telte. Begge firmaer er erfarne inden for markedet, og man er derfor helt sikker på at få et fortelt af høj kvalitet. Eftersom begge producenter ligger i Europa, er det også nemt at få ordnet sit telt, hvis der skulle være et problem i form af fejl eller skader.

Priserne hos teltmesteren er helt på sin plads, man får nemlig meget for pengene, når man handler her. Desuden er fragten gratis, når man køber for mere end 1.000 kr., og leveringstiden er så kort som 3-5 arbejdsdage. Man får alt i alt et fortelt af høj kvalitet til billige penge.

Posted in: fortelte