Så blev det endeligt tid til et nyt fortelt

By:

Længe har det været en skamplet, når jeg som campingentusiast har været på de mange ferier. Længe har det været gammelt, slidt og ikke synderligt imponerende at se på. Længe har det været besværligt at sætte op og taget lang tid at tage ned igen. Men gæt engang. Alt dette er slut nu, for jeg har for nyligt været lidt på indkøb.

 

Det skulle jo ske før eller siden. Men op til denne sæson kunne det ikke vente længere. Og du har måske gættet det: konen og jeg har købt nyt fortelt til vores elskede campingvogn, som vi har med os, stort set hvor end vi tager hen.

 

Men hvorfor har vi så brugt penge på det, tænker du måske? Det skal jeg fortælle dig. For ud over de mange ting som jeg nævner i starten, så var vores gamle fortelt faktisk så lidt imponerende, at vi var en smule trætte og pinlige over, at få vennerne fra ved siden af på besøg.

 

Det måtte simpelthen slutte.

 

Et Walker-fortelt hos teltmesteren

For mig er det ofte en længere proces, når jeg skal erhverve mig nye ting. Især hvis jeg er fuldt bevidst om, at jeg kommer til at bruge det meget og i lang tid fremadrettet. Netop derfor tog det mig da også ganske lang tid at snævre mig ind på, hvilket fortelt, jeg synes, vi skulle have.

 

I og med at vi er ved at blive lidt ældre, så havde vi krav om, at det skulle være nemt at sætte op og pille ned igen. Derudover ønskede vi et smukt fortelt, som tillod lyset at komme ind, mere end i det gamle i hvert fald.

 

Valget faldt på et af de flotte Walker-fortelte, som blev købt hos teltmesteren.dk. Jeg havde hørt om flere, som med stor tilfredshed havde handlet der, så jeg havde høje forventninger til både service, levering, pris og kvalitet – alt sammen noget, som de skal have ros for at leve op til.