Tre tips til at finde det rette fortelt

By:

Campingsæsonen er snart over os, i og med at sommeren nærmer sig. Det betyder, at vi danskere valfarter til nær og fjern for midlertidigt at slå os selv ned og forteltet op. Hvis du står i en situation, hvor du skal ud og have et nyt – eller et første – fortelt, så kommer her tre tips til, hvad min erfaring siger mig, at du bør kigge efter.

 

Det rette mål

Der er forskellige mål, som er med til at afgøre, om din campingvogn og dit fortelt passer sammen i størrelsen. Din campingvogn har et A-mål, som indikerer omløbet på vognen. Dette skal du bruge for at kunne finde de rette mål på dit fortelt. Ligeledes kan du forvente, at hvis din campingvogn klodses op, at så ændres dit A-mål. Det betyder, at du skal tænke på at købe et fortelt, som dækker dine behov.

 

Et fortelt til dine behov

Konceptet camping dækker over rigtig mange forskellige måder at holde ferie på. Oftest er det dog med campingvogn. Campingvognsferier varierer dog også meget, hvilket betyder, at valget af fortelt afhænger af, hvad dine behov på din ferie er. Er du eksempelvis fastligger, så skal du have et fortelt, som dækker de tilsvarende krav. Er du derimod typen, som ynder at flytte meget rundt, eller som oftest kun er afsted over forlængede weekender eller andre kortere perioder, jamen så kan det være mere oplagt at vælge imellem letvægtstelte eller lufttelte.

 

Besøg Teltmesteren

En måde, hvorpå du kan være sikker på at komme hjem med det rette telt, som dækker dine behov og krav, og som har de rette mål, er ved at handle hos Teltmesteren.dk. Her har de styr på deres udvalg, hvilket betyder, at du kommer hjem med noget ordenligt. Ligeledes kan du på deres hjemmeside forvente kvalitet, gode priser og super kundeorienteret service. Dermed er Teltmesteren.dk klart en anbefaling værdig.

Posted in: lufttelte